Kunst van het Samenleven: Ramadan Diners

De Kunst van het Samenleven diners zijn ontmoetingsbijeenkomsten met diepgang. Daarbij gaat het naast samen eten, vooral ook om samen denken en samen oplossen van problemen in de samenleving.

Veel mensen maken zich zorgen over de ontwikkelingen in de samenleving, de polarisering, de verdeeldheid tussen arm en rijk, jong en oud en elite en gewone burgers. Dat was reden voor Platform INS de Kunst van het Samenleven diners als landelijk project te lanceren.

Na meerdere succesvolle bijeenkomsten georganiseerd te hebben in het landen, starten wij nu de speciale Ramadan editie. Deze staat in het licht van de vastenmaand voor moslims, waarbij vrijwilligers in het hele land hun huis openstellen voor geïnteresseerden en nodigen u daarom van harte uit om onder het genot van een maaltijd nader kennis met elkaar te maken. U kunt zich alleen, maar ook met uw kind, partner of vriend(in) opgeven.

Ook bestaat er voor organisaties de mogelijkheid om een Ramadan-diner te regelen in uw organisatie. Daarbij kunt u met uw collega’s de Ramadan van dichtbij meemaken, in een vertrouwde omgeving. Afhankelijk van de wens voor meer diepgang, kunnen wij in samenspraak op heel korte termijn een mooie avond organiseren die niet gauw vergeten zal worden.

De Ramadan start dit jaar op 27 mei en duurt tot 24 juni. Wees er dus snel bij en geef je op via: info@platformins.nl